تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

شرب خمر+مجازات+جرم+وکیل

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

شرب خمر یا مصرف مسکرات بدین معنی که مصرف محلول یا موادی که مست می نماید و در صورت مصرف زیاد بر روی اراده و عقل انسان تأثیر منفی و مخربی می گذارد که شکل های مختلف و متفاوتی دارد اما بیشترین حالت مصرف آن خوردن می باشد.باید بدانید مصرف مسکرات علاوه بر خوردن حالات دیگری نیز دارد از جمله تزریق کردن، تدخین کردن یعنی مخلوط کردن.

 

راههای اثبات جرم شراب خواری

به طور معمول و آنچه بیشتر در پرونده ها مطالعه شد گزارش مأموران محترم کلانتری از دلایل اثبات این جرم می باشد که فرد متهم را حین حمل و فروش و مصرف مشروبات الکلی با آلات و عدوات موجود جرم دستگیر می نمایند و با گرفتن تست الکل و مثبت بودن آن جرم اثبات می گردد.اما در بعضی مواقع هم شهادت شهود  افراد دارای شرایط شرعی و قانونی شهادت می تواند این جرم را اثبات نماید به شرطی که قاضی به این علم برسد و در نهایت علم قاضی یا در بعضی مواقع اقرار هم می تواند از راههای اثبات این جرم باشد.

مصرف مسکرات توسط غیر مسلمان

اگر غیرمسلمان به صورت غیرعلنی مصرف مسکر داشته باشد و در حال مستی در معابر و اماکن عمومی ظاهر نگردد مجازاتی ندارد اما اگر غیر مسلمان مصرفی نداشته باشد و تنها تظاهر به مصرف بکند به مجازات حدی محکوم می گردد و همچنین اگر به صورت غیرعلنی مصرف کند اما در آن حالت مستی در معابر و اماکن عمومی ظاهر شود به مجازات مقرر جهت تظاهر به عمل حرام محکوم می گردد که تعزیر می باشد.

شرب خمر+مجازات+جرم+وکیل

آیا مستی مانع مسئولیت کیفری است؟

در بعضی موارد می بینیم فردی با حالت مستی با فرد دیگری دعوا می کند و توهین و ضرب و جرح هم مرتکب می شود و با این استدلال که چون من مست بودم و اراده نداشتم پس مجازات نمی شوم و می توانم به راحتی برائت بگیرم و از مجازات معاف شوم در صورتی که این طرز فکر به کلی اشتباه است.

باید توجه داشته باشید که مصرف مسکرات و شرب خمر به تنهایی مجازات حدی هشتاد ضربه شلاق را دارد و اگر کسی در حالت مستی و بی ارادگی ناشی از مصرف اختیاری مسکرات مرتکب جرم یا جرایم دیگری نیز شود،آن حالت مستی مانع مجازات نیست بلکه به مجازات هر یک از جرایم ارتکابی نیز محکوم می گردد مگر اینکه متهم بتواند ثابت نماید که در حین ارتکاب جرم به صورت کلی مسلوب الاختیار بوده که در صورت اثبات به کلی معاف از مجازات نمی شود بلکه به تعزیر و دیه وارده محکوم می گردد اما اگر شاکی یا دادستان بتوانند ثابت نمایند که مصرف این مواد توسط متهم به منظور ارتکاب جرم مشخص یا با علم به تحقق آن بوده و جرم منظور متهم نیز واقع گردد،متهم به مجازات هر یک از جرایم عمدی شرب خمر و دیگر جرایم نیز محکوم می گردد.

مجازات شرب خمر

مصرف مسکرات یا شرب خمر چه کم باشد و چه زیاد باشد یا حالت جامد باشد یا مایع ، مصرف آن مست بکند یا نکند،مواد مسکرات چه خالص باشد یا مخلوط شود به صورتی که آن را از مسکر بودن خارج نکند،مجازات دارد . مجازات مصرف مسکرات یا خوردن شراب یا آب جو به صورت حد می باشد و طبق قانون حد آن تعداد هشتاد ضربه شلاق می باشد.همچنین زمانی که فردی به نحو علنی در معابر و اماکن عمومی مشروبات الکلی مصرف نماید علاوه بر اجرای حد شرعی هشتاد ضربه شلاق به دو تا شش ماه حبس تعزیری نیز محکوم می گردد.

علاوه بر جرایم حدی شرب خمر جرایم دیگری چون ساخت، فروش، حمل و نگهداری مشروبات الکلی و وارد کردن مشربات الکلی به کشور که قاچاق محسوب می گردد، دایر کردن محل هایی برای مصرف مشروبات الکلی، مجازاتهای تعزیری از جمله جزای نقدی، شلاق و حبس را در بر دارد.

طبق ماده 136قانون مجازات اسلامی در خصوص تکرار جرایم حدی بیان می دارد هرگاه کسی سه بار مرتکب یک نوع جرم موجب حد شود و بعد از تکرار جرم هربار مجازات حدی آن جرم بر او جاری شود، برای تکرار در مرحله چهارم مجازات آن، اعدام می باشد.

وکیل شرب خمر

با توجه به حدی بودن مجازات جرم شرب خمر و در صورت تکرار در صورت چهارم مجازات اعدام را در بر دارد و بسیاری از افراد از حساس و مهم بودن ارتکاب این جرم و مجازاتش اطلاعی ندارند بهتر است در صورت ارتکاب جرم از وکیل شرب خمر خوب مشاوره حقوقی دریافت نمایند تا بتوانند مشکل خود را حل نمایند.

وکیل کیفری راههای برائت متهم را می داند و می تواند با دلایل موجود اثبات نماید که متهم از مسکر بودن محلول خبر نداشته یا در صورت ارتکاب جرایم متعدد به طور کلی مسلوب الاختیار بوده و دلایل اثبات جرم را نقض نماید و در بعضی مواقع توبه کردن متهم نیز می تواند راه حل مناسب و بهتری برای برائت یا تخفیف مجازات متهم باشد،راههای اثبات این موارد کاملاً تخصصی و حرفه ای می باشد که تنها وکیل خوب می داند چطور از موکل خود به بهترین نحو دفاع نماید.`

برای دریافت مشاوره حقوقی کیفری توسط وکیل کیفری به صفحه فوق مراجعه نمایید یا با کارشناسان مشاوره حقوقی ما در ارتباط باشید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *